Kiinnostaako?

JA KANSAINVÄLINEN NUORISOVAIHTO?

Petäjäveden Rotaryklubi on yli 30 vuotta toiminut vahvasti paikallinen

palvelujärjestö. Vaikka olemme yli miljoonaisen kansainvälisen järjestön Rotary

Internationalin jäsenyhdistys, toimimme hyvin paikallisesti nuorisotyön hyväksi.

Tärkeä toimintamuoto on saattaa yhteen nuoria eri kulttuureista.

Etsimme vaihto-oppilaille niin tänä vuonna kuin

tulevinakin isäntäperheitä, jotka voivat ottaa uuden perheenjäsenen 2-4 kuukaudeksi.

Oppilailla on velvollisuus opiskella suomen kieltä, joten perheen kielitaito ei ole ongelma.

Etsimme myös ryhdikkäitä nuoria edustamaan Petäjävettä maailmalla.

Vuosivaihdon lisäksi tarjoamme mahdollisuuden myös leiri- ja kesävaihtoon.

Jo yläasteikäisenä (15v) voi lähteä matkaan

turvallisimmalla ja edullisimmalla mahdollisella tavalla.

Petäjäveden Rotaryklubi kokoontuu pääsääntöisesti torstaisin ST1:n kabinetissa

kello 17.30-19.00. Klubin jäsenistö on eri ammattiryhmiä edustavia miehiä ja naisia.

Puolitoistatuntinen tarjoaa jäsenille ja heidän puolisoilleen yleensä esitelmän ja

katsauksen ajankohtaisiin asioihin paikkakunnalla ja rotarymaailmassa. Vierailemme

myös eri kohteissa. Kaikki työtehtävät klubin hallinnossa vaihtuvat vuosittain (NVA 3v).

Rotarytoiminta tarjoaa mahdollisuuden tutustua kotipaikkakunnan aktiivisiin ihmisiin,

irrottautua kerran viikossa arjesta sekä väylän toimia konkreettisesti nuorten hyväksi.

Ota yhteyttä minuun kysyäksesi lisää jäsenyydestä tai vaihto-oppilastoiminnasta,

poikkea kuulemaan kokoontumisiamme tai tarjoa koti vaihto-oppilaalle.

Saat varmasti vastinetta arvokkaalle ajallesi.

Late Karvonen

NVA (nuorisovaihtoasiamies)